Search
Close this search box.

За нас

Оторизиран дистрибутор на фотоволтаично оборудване за България на водещи световни марки

ГРИЙН ЕНЕРДЖИ СЪПЛАЙЪР ЕООД е основана на 9 Ноември 2015 година  и развива своята дейност с основен фокус върху търговията на едро и дребно на  фотоволтаично оборудване.

Компанията е официален представител на водещи световни марки като Huawei, Longi, Risen, Solis, Deye, Dyness и други.

Стремежът на фирмата е да задоволи технологичните нужди на своите клиенти, прилагайки модерни, качествени и финансово достъпни услуги в сферата на възобновяемите източници на енергия. Ние сме сигурни в професионалните си компетенции и се наложихме като лидер на пазара в тези области, а и до днес продължаваме да доказваме себе си като надеждни партньори и най-правилния избор на клиентите ни.

Слави Рангелов

CEO and Founder

Green Energy Supplier Team

В непрекъснато развиващия се иновативен свят, нашият екип се откроява като символ на младежка енергия и единство. Нашата енергична група от млади професионалисти, представя соларни иновации от следващо поколение, обединявайки новаторски идеи с безграничен ентусиазъм.
 
Може да сме различни в някои отношения, но ангажиментът ни към по-чисто и по-светло бъдеще ни прави единни. Ние не просто се сблъскваме с предизвикателствата – ние ги преследваме, знаейки, че всяко преодоляно препятствие доближава нашия свят една крачка по-близо до устойчивия начин на живот. Заедно ние не само развиваме слънчевата технология, но и предефинираме екипната работа в стремежа към ПО-ЗЕЛЕНО УТРЕ.

Петър Василев

Technical Manager

Ивелина Рангелова

Operation Director

Радослава Динева

Sales Manager

Иво Калканов

Sales Manager

Васил Попов

Technical Manager