Search
Close this search box.

Битови Системи

Ние от Green Energy Supplier сме големи защитници на създаването на по-
екологична енергия. Един от начините, по който ние от Green Energy насърчаваме хората да правят това, е чрез инсталиране на редица възобновяеми енергийни източници.

Това, за което сте чували най-много, е фотоволтаична инсталация или накратко PV. Ако мислите да инсталирате слънчева фотоволтаична инсталация, знаем, че това може да изглежда като голям риск. По-долу сме очертали шест причини, поради които инсталирането на соларна фотоволтаична система е от полза.

битова фотоволтаична система

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Забавен факт: енергията, която слънцето предоставя на земята за един час, може да задоволи глобалните енергийни нужди за една година.

Всички знаем, че слънцето е мощен, естествен източник на енергия, който няма да изчезне никъде скоро. Не изисква добив и изгаряне, не създава вредни газове, които замърсяват нашата атмосфера.

Слънчевите панели могат да бъдат инсталирани за по-малко от ден и обикновено това е така. Колкото по-сложна е вашата система, толкова повече време ще отнеме.

Разходите за поддръжка на слънчева фотоволтаична система са значително по- ниски в сравнение с други източници на енергия. Тъй като повечето системи нямат движещи се части, рискът от повреда е значително намален и разходите за нови части са напълно премахнати. Това прави PV най-разумният във финансово отношение избор.

Докато има слънце, слънчевата енергия може да се използва навсякъде. За отдалечени региони, които нямат достъп до друг източник на електроенергия – а има огромни количества слънце – слънчевата енергия е очевидният избор.

Генерирането на собствено електричество очевидно означава, че ще използвате по- малко от вашия доставчик и в крайна сметка ще си спестите добра част от парите, почти мигновено. Колкото повече енергия произвеждате, толкова по-малко ще имате нужда от вашия доставчик.

Приходите, които генерирате от слънчева фотоволтаична енергия, идват от продажбата на генерираната от вас енергия обратно към националната мрежа при фиксирана ставка или към свободният пазар.