Фотоволтаични панели Longi solar

Филтри

Мощност

 • Фотоволтаични панели Longi solar - GREEN_ENERGY.BG

  Фотоволтаичен панел – LONGi solar 410Wp

  260.00 лв.
 • Фотоволтаични панели Longi solar - GREEN_ENERGY.BG

  Фотоволтаичен панел – Longi solar_545Wp LR5-72HIH

  340.00 лв.
 • Фотоволтаични панели Longi solar - GREEN_ENERGY.BG

  Фотоволтаичен панел – Longi solar_545Wp LR5-72HIH

  340.00 лв.
 • Фотоволтаични панели Longi solar - GREEN_ENERGY.BG

  Фотоволтаичен панел – LONGi solar 540Wp HIBD

  343.00 лв.
Фотоволтаични панели Longi solar - GREEN_ENERGY.BG

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИРМАТА ПРОИЗВОДИТЕЛ

Longi solar e доставила повече от 20GWp соларни панели в света за 2020 г., което е нареждане на първо място по продажби в световен мащаб. Longi solar е единствената в света компания, която е определена от Bloomberg New Energy Finance с рейтинг ААА. През 2020г. Longi solar увеличи значително своят производствен капацитет и понастоящем разполага с 30GW капацитет за производство на соларни панели и 20GW собствен капацитет за производство на соларни клетки.

Mono PERC базираният модул на Longi solar e спечели първата награда за симулация на енергийния добив през 2017 и 2018 г. и първата награда за енергийна ефективност на открито от монофазен модул през 2019 г., проведена от TÜV Rheinland.

Сред различните брандове соларни панел, които участваха в „PV magazine test“, генерирането на енергия на открито модули роизведени от LONGi значително изпреварва останалите продукти. 

Bloomberg 3-степенна система за рейтинг за производители на фотоволтаични модули се основава на приемливосста на централата да бъде финансирана, за да разграничи стотиците производители на слънчеви модули. Най-просто казано, Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) счита, че даден проект може да бъде кредитиран, ако независими банки заемодатели (трети страни) са готови да го финансират. BNEF (Bloomberg New Energy Finance) класира производителите като TIER 1, които са предоставили собствен бранд; собствено произведени панели за поне шест различни проекта, които са финансирани от най-малко шест различни търговски банки, през последните 2 години.

Longi Solar спечели през последните три години най-престижната класация, проведена от германската независима компания DNV-Berlin, която oпредели продуктите на Longi за “TOP Performer”. 

В своя пети годишен отчет за надеждност на PV модула за 2019 г., публикуван на 5 юни 2019 г., DNV GL, най-големият независим енергиен експерт и сертифициращ орган в света, награди LONGi Solar с „TOP PERFORMER“ за надеждност на модула, което е третата поредна година, през която LONGi спечели тази награда. Наградите на DNV GL се основават на лабораторни тестове за надеждност на PV модула, включващи: Thermal cycling Â
(TC600), Damp Heat (DH2000), Dynamic Mechanical load (DML) и Potential Induced Degradation (PID). 

LONGi Solar беше отличена с „TOP Performer“ за своите монокристални PERC модули, която единствена компания спечели всичките четири категории тестове. Това е потвърждаване на предимствата на висока ефективност, висока надеждност и висок добив на монокристалните модули на LONGi Solar и одобрение на модерните технологии, оборудване, тестване на продукти, които са внедрени и се развиват от Longi solar.

Форма за контакт с нас

INFO