Longi solar - Double Glass Bifacial Mono Half Cell 440W

215 лв. (без ДДС) за брой *при закупуване на минимално количество от 30 броя

 • Марка: Longi
 • Модел: LR4-72HBD-440Wp
 • Вид: Монокристален/ Bifacial (Стъкло/Стъкло)
 • Мoщност: 440Wp
 • Допълнителна производителност от средно 15% на годишна база, осигурена от гърба на панела
 • Mono PERC half cut технология, 144 клетки
 • Размери: 2094 x 1038 x 35 mm, 27,5 кг.
 • 12 гаранция на материалите предоставена от производителя и 30 гаранция за производителност
 • Позитивен толеранс (0~ +5Wp) е гарантиран
 • По-бавна деградация на клетката, благодарение на ниската LID Mono PERC технология -> първата година деградацията е <2% и 0.55% деградация от 2-та до 25-та година.
 • По-висок добив на енергия, благодарение на по-нисък температурен кофициент, който е -0.35%, спорямо -0.39, -0.40 при други марки соларни панели
 • Намален риск от Hot spot, благодарение на подобрен електически проект/оформление
 • TIER 1 според Bloomberd New Energy Finance
 • TOP Performer (най-високо качество на представяне при тестове за ускорено стареене), според най-голямата организация за независим технически одит – DNV GL, Berlin
 • Сертификати: IEC 61215, IEC61730, UL1703; ISO 9001: 2008: Система за управление на качеството по ISO; ISO 14001: 2004: Система за управление на околната среда; ISO TS62941: Насоки за квалификация за проектиране на модули и одобрение на типа OHSAS 18001: 2007

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИРМАТА ПРОИЗВОИТЕЛ

Longi solar e доставила повече от 30GWp соларни панели в света, като за 2019г. продажбите и надхвърлят 4.76 млрд. щатски долара, 9 млрд.U$D активи и над 9 GW (гига вата) доставка на сларни панели. Longi solar е единствената в света компания, която е определена от Bloomberg New Energy Finance с рейтинг ААА. През 2020г. Longi solar увеличи значително своятпроизводствен капацитет и понастоящем разполага с 30GW капацитет за производство на соларни панели и 8GW собствен капацитет за производство на соларни клетки.
Mono PERC базираният модул на Longi solar e спечели първата награда за симулация на енергийния добив през 2017 и 2018 г. и първата награда за енергийна ефективност на открито от монофазен модул през 2019 г., проведена от TÜV Rheinland.

Сред различните брандове соларни панел, които участваха в „PV magazine test“, генерирането на енергия на открито модули роизведени от LONGi значително изпреварва останалите продукти.

Bloomberg 3-степенна система за рейтинг за производители на фотоволтаични модули се основава на приемливосста на централата да бъде финансирана, за да разграничи стотиците производители на слънчеви модули. Най-просто казано, Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) счита, че даден проект може да бъде кредитиран, ако независими банки заемодатели (трети страни) са готови да го финансират. BNEF (Bloomberg New Energy Finance) класира производителите като TIER 1, които са предоставили собствен бранд; собствено произведени панели за поне шест различни проекта, които са финансирани от най-малко шест различни търговски банки, през последните 2 години.

Longi Solar спечели през последните три години най-престижната класация, проведена от германската независима компания DNV-Berlin, която oпредели продуктите на Longi за “TOP Performer”. В своя пети годишен отчет за надеждност на PV модула за 2019 г., публикуван на 5 юни 2019 г., DNV GL, най-големият независим енергиен експерт и сертифициращ орган в света, награди LONGi Solar с „TOP PERFORMER“ за надеждност на модула, което е третата поредна година, през която LONGi спечели тази награда. Наградите на DNV GL се основават на лабораторни тестове за надеждност на PV модула, включващи: Thermal cycling Â
(TC600), Damp Heat (DH2000), Dynamic Mechanical load (DML) и Potential Induced Degradation (PID). LONGi Solar беше отличена с „TOP Performer“ за своите монокристални PERC модули, която единствена компания спечели всичките четири категории тестове. Това е потвърждаване на предимствата на висока ефективност, висока надеждност и висок добив на монокристалните модули на LONGi Solar и одобрение на модерните технологии, оборудване, тестване на продукти, които са внедрени и се развиват от Longi solar.