Search
Close this search box.

Индустриални системи

Ние от Green Energy Supplier сме големи защитници на създаването на по-
екологична енергия. Един от начините, по който ние от Green Energy насърчаваме хората да правят това, е чрез инсталиране на редица възобновяеми енергийни източници.

Това, за което сте чували най-много, е фотоволтаична инсталация или накратко PV. Ако мислите да инсталирате слънчева фотоволтаична инсталация, знаем, че това може да изглежда като голям риск. По-долу сме очертали шест причини, поради които инсталирането на соларна фотоволтаична система е от полза.

индустриална фотоволтаична система

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Въпреки че може да струва допълнителни пари за инсталиране на слънчеви панели,си струва. Слънчевите панели са страхотна инвестиция за вашата търговска сграда, защото ще ви позволят да спестите пари от месечната си сметка за електричество.

Едно от най-добрите неща при инсталирането на слънчеви панели е, че те са по- добри за околната среда. Традиционно производството на енергия изгаря изкопаеми горива и създава допълнително замърсяване.

Екологичността става все по-важна в съвременното общество. Ако можете да покажете, че вашият бизнес се е ангажирал да помага на околната среда, можете да привлечете нови клиенти с подобни ценности.

Има разходи, свързани с инсталирането на слънчеви панели, но ще видите възвръщаемост на вашата инвестиция. Имотите със слънчева енергия стават все по- желани и ще продължат да увеличават стойността си с времето. Освен това, тъй като хората стават все по-наясно с околната среда, идеята за намаляване на въздействието върху околната среда ще направи сградите със слънчеви панели по-привлекателни.

Друга полза от инсталирането на слънчеви панели във вашата търговска сграда е, че те помагат за намаляване на риска от прекъсване на захранването. Прекъсванията на електрозахранването често са причинени от вятър, бури и паднали дървета. Ако вашата търговска сграда се захранва само от вашия доставчик на електроенергия, може да имате проблеми, ако загубите захранване.

Друга причина да инсталирате слънчеви панели е, че те не изискват много поддръжка. Те издържат добре на лошо време, така че няма да се притеснявате, че ще бъдат повредени и ще се нуждаят от ремонт. 

Соларните панели се доставят с гаранция, така че дори да имате проблеми с панелите си, няма да се притеснявате.

Знаете ли, че цената на слънчевите панели е спаднала с приблизително 99% през последните 40 години? Слънчевите панели някога бяха недостъпен начин за
генериране на енергия, но това вече не е вярно. 

Между по-ниската сметка за електроенергия, данъчните кредити и повишената стойност на имота, цената на слънчевите панели си заслужава. Ако нямате пари за инсталиране на слънчеви панели, можете също да финансирате своите слънчеви панели.