Search
Close this search box.
0-100 km/h
0 s
WLTP city*
0 km
WLTP combined*
0 km

TANG от BYD е перфектна комбинация от стил и ефективност, с дизайнерски елементи, вдъхновени от мощните и благоприятни сили на драконите.

Хармония от стил и ефективност

Воден от главния дизайнер Волфганг Егер, дизайнерският екип от световна класа е влял тези характеристики в дизайна на TANG, съчетавайки превъзходна изработка, динамика и елегантност.

TANG е проектиран за употреба през цялото време, предлагайки щедро пространство за съхранение, багажници на покрива и възможност за теглене, за да побере цялото ви оборудване за всяка дейност или дестинация. С огромното товарно пространство от 1655 л зад предния ред седалки и 60/40 разделени, сгъваеми задни седалки, TANG гарантира, че можете да вземете цялата си екипировка при всяко приключение.

Шофиране като на сцена

С 31-цветни амбиентни светлини в целия интериор и висококачествена звукова система с 12 високоговорителя плюс функцията DIRAC Live®, осигуряваща чист, естествен звук за наистина потапящо изживяване. TANG се захранва от най-новата променяща играта Blade батерия на BYD, която е преминала през строги тестове, за да се гарантира, че е една от най-безопасните батерии в света.

Шаси на ниво състезателна кола

BYD TANG разполага с изцяло алуминиево, независимо предно и задно окачване с борза реакция, висока производителност и намалено тегло. Шасито осигурява постоянен комфорт, стабилност и плавност, независимо от скоростта на автомобила.

Върховно изживяване при шофиране с AWD

Електрическото задвижване на всички колела в реално време на TANG предлага автоматично превключване между задвижване на предните колела (FWD) за по-добра енергийна ефективност и задвижване на всички колела (AWD) за по-добро сцепление, осигурявайки най-доброто изживяване при шофиране с AWD.

Пълен контрол, по всяко време и навсякъде

Можете да отключите вашия TANG дистанционно и да сте сигурни, че винаги е готов за следващото пътуване с приложението BYD.

BYD TANG

Предлаганият автомобил е с най-високо ниво на оборудване.
60.800
  • 4.6s - 0-100km/h
  • 528 km / WLTP city*
  • 400 km / WLTP combined*
BYD TANG

Други модели

BYD HAN

BYD SEAL

BYD DOLPHIN

BYD ATTO 3