Search
Close this search box.
0-100 km/h
0 s
WLTP city*
0 km
WLTP combined*
0 km

Върхът на първокласния дизайн, съчетаващ ефективност с несравним лукс.

HAN постига забележителен ултра нисък коефициент на съпротивление от 0,23, постигайки перфектния естетически баланс за скорост, издръжливост и обхват. Това е смесица от безкомпромисен стил и комфорт.

BYD Blade Battery

Продукт на 29-годишното наследство на BYD в производството на батерии, премина през строги тестове при екстремни условия, затвърждавайки позицията си на една от най-безопасните батерии в света.

SiC MOSFETs полупроводниковата технология

Използвайки материал от алуминиев силициев карбид от аерокосмически клас, оптимизира ефективността на електрическия мотор, като по този начин увеличава обхвата на автомобила. BYD HAN предлага най-доброто AWD изживяване, с време за ускорение 0-100 км/ч от само 3,9 секунди. Неговото електрическо задвижване на всички колела работи в реално време, осигурявайки изключителен контрол на сцеплението при всякакви метеорологични условия.

Поемете контрола над живота си

Иновативната технология Vehicle-to-Load (V2L) трансформира вашия HAN в мобилен източник на захранване, способен да зарежда вашите устройства и да захранва оборудването за къмпинг, което ви позволява да прегърнете напълно свободата на „мощността“ на открито.

BYD HAN

Предлаганият автомобил е с най-високо ниво на оборудване Executive
57.765
  • 3.9s - 0-100km/h
  • 662 km / WLTP city*
  • 521 km / WLTP combined*
  • AWD with dual motor
BYD HAN

Други модели

BYD TANG

BYD SEAL

BYD DOLPHIN

BYD ATTO 3