Search
Close this search box.
0-100 km/h
0 s
WLTP combined*
0 km

Насладете се на свободата с BYD DOPLHIN

Философията на дизайна на автомобила „Океанска естетика“ съчетава елегантна форма на каросерията с прецизни линии и плавни контури, създавайки смел и изискан външен вид, който идеално допълва изцяло електрическото задвижване.

e-Platform 3.0

BYD DOLPHIN се захранва от авангардната BYD e-Platform 3.0, специално проектирана за електрически превозни средства. Тази усъвършенствана платформа оптимизира интелигентността, ефективността, безопасността и естетиката, като значително подобрява производителността на електрическите превозни средства в области като безопасност, шофиране в студено време и интелигентно шофиране.

BYD Blade батерия

Прегърнете свободата на BYD DOLPHIN, подкрепена от 29-годишното наследство на BYD като пионер в производството на батерии. Нашата революционна батерия Blade е преминала строги тестове при екстремни условия, гарантирайки, че е една от най-безопасните батерии в света.

С време за ускорение 0-100 км/ч от само 7 секунди и комбиниран пробег от 427 км по WLTP, BYD DOLPHIN осигурява несравнима производителност и ефективност.

BYD DOLPHIN

Предлаганият автомобил е с най-високо ниво на оборудване Design
34.000
  • 7s - 0-100km/h
  • 427 km / WLTP combined*
BYD ATTO 3

Други модели

BYD TANG

BYD HAN

BYD SEAL

BYD ATTO 3