Search
Close this search box.

BYD автомобили

Устойчивото развитие и иновации в областта на електромобилността

Green Energy Supplier се утвърждава като водещ вносител и дилър на електрически автомобили от марката BYD. Компанията предлага широка гама от изключително ефективни електрически модели, които отговарят на нарастващото търсене за екологични транспортни решения.

Преобразуване на автомобилния сектор към по-зелено бъдеще

Компанията активно допринася за намаляването на въглеродните емисии, предоставяйки на пазара транспортни средства с нулеви емисии и насърчавайки широката адаптация на електрическата мобилност.

BYD TANG

TANG от BYD е перфектна комбинация от стил и ефективност, с дизайнерски елементи, вдъхновени от мощните и благоприятни сили на драконите. Воден от главния дизайнер Волфганг Егер, дизайнерският екип от световна класа е влял тези характеристики в дизайна на TANG, съчетавайки превъзходна изработка, динамика и елегантност. TANG е проектиран за употреба през цялото време, предлагайки щедро пространство за съхранение, багажници на покрива и възможност за теглене, за да побере цялото ви оборудване за всяка дейност или дестинация

0 s
0-100 km/h
0 km
WLTP city*
0 km
WLTP combined*

BYD SEAL

BYD SEAL е зашеметяващо въплъщение на дизайн, вдъхновен от океана, включващ X-образна предна част, която излъчва спортност и стил. Този шедьовър беше удостоен с престижната награда iF Design Award, демонстрираща неговия превъзходен дизайн и иновация. Фаровете разполагат с уникална двойна U-образна подредба на светлинен клъстер, осигуряваща стерео ефект за подобрена видимост и безопасност. Задните светлини, подредени в точкова матрица, преминават през цялата опашка за отличителен външен вид. 

0 s
0-100 km/h
0 km
WLTP combined*
0 kWh
Battery capacity

BYD HAN

Върхът на първокласния дизайн, съчетаващ ефективност с несравним лукс. HAN постига забележителен ултра нисък коефициент на съпротивление от 0,23, постигайки перфектния естетически баланс за скорост, издръжливост и обхват. Това е смесица от безкомпромисен стил и комфорт. BYD Blade Battery, продукт на 29-годишното наследство на BYD в производството на батерии, премина през строги тестове при екстремни условия, затвърждавайки позицията си на една от най-безопасните батерии в света.

0 s
0-100 km/h
0 km
WLTP combined*
0 km
WLTP city*

BYD DOLPHIN

BYD DOLPHIN се захранва от авангардната BYD e-Platform 3.0, специално проектирана за електрически превозни средства. Тази усъвършенствана платформа оптимизира интелигентността, ефективността, безопасността и естетиката, като значително подобрява производителността на електрическите превозни средства в области като безопасност, шофиране в студено време и интелигентно шофиране. Философията на дизайна на автомобила „Океанска естетика“ съчетава елегантна форма на каросерията с прецизни линии и плавни контури, създавайки смел и изискан външен вид, който идеално допълва изцяло електрическото задвижване.

0 s
0-100 km/h
0 km
WLTP combined*

BYD ATTO 3

BYD ATTO 3 идва с изцяло новата BYD e-Platform 3.0, специално проектирана за чисто електрически автомобили. Тази усъвършенствана платформа използва интелигентност, ефективност, безопасност и естетика, за да подобри производителността на NEV в безопасност и диапазон на шофиране при ниски температури, като същевременно подобрява интелигентното шофиране. Батерията BYD Blade, променяща играта иновация, е преминала строги тестове при екстремни условия, затвърждавайки позицията си на една от най-безопасните батерии в света.

0 s
0-100 km/h
0 km
WLTP combined*
0 kWh
100km